27 Temmuz 2014 Pazar

Xticaret Ücretsiz Midir?

type='html'>
xticaret ücretsiz üyelik midir?


Bir önceki yazımda Xticarette doğru ürün seçme stratejilerini anlatmıştım.

Xticaret ücretsiz midir?Xticaret şu an için ücretsiz değildir.Nedenini bu yazımda açıklamak ve siz değerli satış ortaklığı yapacaklara açıklıyorum

Standart üye olduğunuz zaman Xticaret tek seferlik üyeliği 20 TL dir.Xticaret,üyeliği neden ücretsiz yapmamıştır?Xticaret Nedir?

Xticaret,satış ortaklığını ciddi bir şekilde yapmak ve ciddi satış ortaklarına ulaşmak için xticaret,üyeliği ücretsiz yapmamıştır.Xticaret ücretli üyelik konusunda,pasif olan satış ortaklarını ayırarak,aktif satış ortaklarına yer açmıştır.Bu sebebten dolayı,etkili ve bilinçli satış ortağı grubu oluşturmak için ücretli yapılmıştır.

Xticarete Üye Olanlar Neler Elde Edecek?


-Xticarete üye olduğunuz zaman,ürünlerle ilgili açıklamalar,yorumlar,resimler grafikler elde edeceksiniz.İşinizi kolaylaştırarak,ürünlerle ilgi açıklamaları internette aramak zorunda kalmayacaksınız.

-Xticarete üye olanlar sattığı üründen komisyon yani para elde edecekler.Benim daha önceki kazandığım komisyonlarıma buradan bakabilirsiniz.Benim kazandığım gibi.

-Xticarete üye olanlar,ücretsiz seminerlere katılabilecek.İster fiziki ister online internetten seminerlere konferasyon programlarıyla katılabilcekler.

-Xticarete üye olduktan sonra,en çok kazandıran ürünlere,popüler ürünlere ulaşacak ve etkili komisyon kazanmak için diğer ürünlerle uğraşmayıp,bu ürünlere yöneldiğiniz zaman daha çok komisyon kazanacaksınız.


Gördüğünüz gibi Xticaret her alanda,üyelerine her türlü avantajı sağlıyor ve üyelerin satış ortaklığını profesyonel şekilde yapmalarını sağlıyor.

Kısacası Xticaret üyeliğinin ücretsiz olmaması,hem satış ortaklarını hem de ürün sahibini koruyor.Xticarete henüz üye olmadıysanız aşağıdaki form kısmına tıklayarak 20 tl karşılığında üye olup,bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.Xticarete nasıl üye olacaklarını bilmeyenler buraya tıklayabilirler.

                               
                                      Xticaret Üyelik Formunu Doldurmak İçin Tıklayın






View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder